Concurs: câștigă un determinator de păsări!

Fotografiază păsări la hrănitori și câștigă un ghid de identificare a păsărilor!

     Cartea de căpătâi pentru toți cei care vor să învețe mai bine păsările este determinatorul, sau cum îi mai spunem noi, ghid de identificare. Întrucât determinatorul este cea mai importantă carte a iubitorilor de natură și de păsări, a ornitologilor avansați și a celor începători, ne-am gândit să-l oferim drept premiu celor care iarna aceasta au grijă de păsări.

Acest determinator de păsări poate fi al vostru dacă participați la concursul nostru și îndepliniți următorii pași:

1. Vizitați hrănitorile SPPN (Parcul Dendrarium sau scuarul Cehov), și fotografiați păsările care vin acolo să se hrănească. Dacă aveți acasă hrănitori, sau le instalați acum, puteți să ne trimiteți fotografii făcute acolo, care să arate că păsările se hrănesc.

2. Trimiteți pozele pe pagina noastră de facebook sau la adresa [email protected], împreună cu numele vostru de pe facebook pentru a vă putea da tag (etichetare).

    Noi vom posta fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album numit #ConcursSPPN, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare, iar deținătorul ei va deveni stăpânul norocos al unui determinator editat și publicat de Societatea Ornitologică Română.

    Concursul se va desfășura pe toată perioada lunilor decembrie, ianuarie și februarie, iar la începutul lunii martie va fi anunțat câștigătorul.

     Puteți afla mai multe informații despre concurs pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii. Puteți fi la curent cu desfășurarea acestuia tot pe această pagină, pe portalul diez.md și la postul de radio EcoFM, partenerii noștri media.

   Vrem să adresăm multe mulțumiri și Societății Ornitologice Române pentru determinatorul donat organizației noastre. Mulțumim și tuturor celor care sprijină această inițiativă.

Așteptăm fotografiile voastre, și nu uitați: hrăniți păsările iarna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *