Donează pentru specia ta preferată și contribuie la succesul proiectului EBBA2!

De acum poți să susții specia ta preferată în cadrul celui de-al 2-lea Atlas European al Păsărilor Cuibăritoare (The 2nd European Breeding Bird Atlas – EBBA2)! Nu uita că și Republica Moldova ia parte la realizarea acestui proiect inedit!

Noul Atlas European al Păsărilor Cuibăritoare reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte de cartografiere a biodiversității care a fost implementat vreodată. Acesta va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care numeroasele schimbări de mediu care au avut loc de-a lungul ultimilor 30 de ani au influențat populațiile de păsări sălbatice din Europa. De aceea, pentru conservarea eficientă și luarea deciziilor în cunoștință de cauză, avem nevoie de informații cât mai actualizate cu privire la acest impact.

În prezent avem oportunitatea unică de a colecta și analiza date chiar și din cele mai îndepărtate părți ale Europei și de a oferi o bază solidă pentru monitorizarea ulterioară la nivelul întregului continent.

Pentru a atinge acest obiectiv ambițios, echipa de coordonare a acestui proiect are nevoie de ajutorul tău.

Sprijinind una sau mai multe specii de păsări preferate, poți contribui în mod direct la succesul proiectului EBBA2. Donația ta va permite finalizarea cu succes a proiectului, pornind de la colectarea de date în țările cu surse financiare reduse sau de la analizarea unuia dintre cele mai mari seturi de date colectate vreodată, ajungând până la publicarea unui nou atlas european al păsărilor cuibăritoare în 2020.

Susținerea ta nu a fost niciodată mai simplă decât acum, prin urmare, nu ezita – alege o specie pe care o îndrăgești și donează de dragul ei! Poți afla despre pașii necesari în cadrul procesului de donație (și fotogaleria cu speciile dintre care puteți alege) aici, iar tipurile de donații și regulile de participare sunt explicate pe această pagină (atenție: ambele pagini web sunt în limba engleză!).

ebbc

 

EBBA2

 

 

[pbs_widget widget=”WP_Nav_Menu_Widget” title=”” nav_menu=”16″][/pbs_widget]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *