Concursul iernii: fotografiază păsări la hrănitoare și câștigă premii inedite!

Pentru al patrulea an la rând, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii vine cu o provocare pentru fiecare iubitor de natură: hrănește și fotografiază păsări la hrănitoare!

Concursul se axează pe fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate de oameni pe timpul iernii. Autorii fotografiilor sunt invitați să trimită aceste fotografii pe pagina de facebook a SPPN pentru a fi postate într-un album, iar fotografiile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii.

În funcție de numărul de aprecieri, SPPN va acorda trei premii, după cum urmează:

  • Premiul I: un rucsac textil cu un desen de pasăre
  • Premiul II: o agendă tematică (cu păsări)
  • Premiul III: brelocuri și semne de carte hand-made tematice (cu păsări)

Concursul se desfășoară în perioada 1 decembrie 2019 – 28 februarie 2020. La începutul lunii martie vor fi anunțați și premiați câștigătorii.

Condițiile de participare sunt aceleași ca și în anii trecuți:

  1. Instalați o hrănitoare artificială acasă (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de aici cum puteți face asta). Dacă nu aveți posibilitatea instalării unei hrănitori acasă, puteți vizita hrănitorile publice instalate de SPPN (Parcul Dendrariu și Scuarul Cehov).
  2. Fotografiați păsările care vin să mânânce la aceste hrănitori (atenție: nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare! Aflați din acest articol cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).
  3. Trimiteți pozele cu păsări la hrănitoare pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii sau la adresa [email protected], împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Noi vom posta fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album intitulat ConcursSPPN_2020, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc.

Vizualizați acest infografic pentru a înțelege desfășurarea concursului.

Autor: Laura Taftur

Important: concursul e valabil doar pe teritoriul Republicii Moldova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *