Concurs de iarnă: hrănește și fotografiază păsări la hrănitoare!

Pentru al 7-lea an la rând, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii vă invită să participați la tradiționalul concurs de iarnă: hrănește și fotografiază păsări la hrănitoare!

Ar putea fi o imagine cu pasăre şi natură
Pițigoi mari și vrăbii de câmp la hrănitoare. Foto: Irina Melniciuc

Concursul se axează pe fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate de oameni pe timpul iernii. Autorii fotografiilor sunt invitați să trimită aceste fotografii pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii pentru a fi postate într-un album, iar fotografiile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea organizatorilor.

Concursul se desfășoară în perioada 1 decembrie 2022 – 28 februarie 2023. La începutul lunii martie vor fi anunțați și premiați câștigătorii.

Condițiile de participare sunt aceleași ca și în anii trecuți:

  1. Instalați o hrănitoare artificială acasă (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de aici cum puteți face asta).
  2. Fotografiați păsările care vin să mânânce la aceste hrănitori (atenție: nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare! Aflați din acest articol cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).
  3. Expediați pozele cu păsări la hrănitoare la adresa [email protected], împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Noi vom posta fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album intitulat Concurs_SPPN_2023, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc. Fotografiile cu cel mai mare număr de aprecieri vor fi considerate câștigătoare.

ATENȚIE: condiții importante!

  1. Nu va fi tolerat comportamentul neloial din partea participanților, cum ar fi invitarea prietenilor/rudelor să aprecieze masiv o anumită fotografie!
  2. Concursul e valabil doar pe teritoriul Republicii Moldova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *